Så kan man nyttja fria ytor

Frida har alltså haft förskolevännen J här på besök mellan ungefär klockan två till halv åtta idag. Tjejerna har maxat tiden, kan man lugnt säga.

Först var vi nån timme i lägenheten. Då hann de byta kläder tre gånger, se lite DVD, leka i Fridas hörna och beordra bygge av en "skola" i den tomma delen av vardagsrummet. Visst visst. En vädringsställning, några lakan, klädnypor och knutar senare så hade de en slags stor tältskole-koja att mysa i! Skönt med plats att sväva ut på.

Sen drog vi till radhuset. Jag hoppade över källarröjet - blir så svårt att serva och hålla ögonen på två små busbruttor då - och fixade inne uppe istället. De började med att rusa till Fridas rum och lekalekaleka - det går tydligen fint med bara kartonger och tomt golv att strö ut framrafsade leksaker på, haha. Jag pusslade in lådor och hyllor i kyl och frys och bytte glödlampor i trappräckesbelysning ned i källaren. Vi fikade jordgubbar, hallon, bullar och mjuk pepparkaka på altanen (ALTANEN!).

Sambon tog tjejerna till lekparken en stund, men sedan ville de bada badkar (BADKAR!) så då passade jag dem och hann få upp lite kläder i sovrumsgarderoben samtidigt. Sambon klippte gräset och körde med grästrimmern, för att försöka få nån slags fason på tomten som växt vilt de senaste två månaderna sedan förra familjen flyttade ut. Det var inget lätt jobb!

Till sist åkte vi tillbaka till lägenheten, käkade en sen middag och tjejerna hann med varsinn Piggelin också. Jag tror det är två småsmulor som kommer att sova gott inatt!

Imorgon kommer Myrornas och hämtar en jättehög med utrensat joxelimox som står och tronar i förrådet. Skönt!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Marielle

Uteplats och badkar is the shit!!! Tänkte premiärbada i vårt ikväll. Har bara duschat sen vi satte in det för en och en halv vecka sen :-)

2011-07-18 @ 16:29:27

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0