Samma lika som igår. Och i förrgår.

Packa packa packa, alltså. Booooring.

Tack och lov börjar vi ana ljuset i slutet av tunneln. ANA sa jag, inte se. Den där extra dagen vi fick (eftersom väderprognosen ledde oss till att flytta fram flytten) satt INTE fel kan jag säga.

I radhuset står det stilla just nu. Vi hinner inte fixa klart det lilla vi tänkt piffa upp, innan vi rasslar in med resten. Vi hinner inte packa upp böcker etc. som vi tänkt få undan där för att göra plats för mer kartonger. Men äsch - det hinner vi sen. Får flytta runt lite mer möbler och kartonger än vi tänkt, bara. Nemas problemas.

Boooring med packande igen tyckte Frida också, så hon fick leka hos kompisen E en stund på förmiddagen idag. Sedan trollade jag fram en present som jag haft på lut till ett bra tillfälle, DVD-filmen Barbie i en sjöjungfrusaga. Frida utstötte små glada skrik när hon öppnade paketet, så nöjd var hon. Det gav oss ett par timmars packning till, hurra. Filmen var bara 1 timme och 14 minuter, men alla nya filmer måste väl ses två gånger i sträck?!

I stort sett har jag övergett det tidsödande rensandet och bara packar nu, men i vissa hörn går det inte att låta bli. Något som slår mig, är vad OERHÖRT mycket brev och vykort jag fått, vissa av folk jag inte ens minns att jag hade så mycket kontakt med. Så himla trevligt! Det var före e-mailens tid det. Och nu mailar man ju knappt ens, nu kommunicerar man på Facebook och via sms istället. Typ. Tyvärr åker det mesta i pappersinsamlingen nu, o-omläst. Men mycket, mycket uppskattat! Jag går runt glad i hjärtat av tanken på alla fina vänner jag har och har haft genom åren.

Nu ska jag natta liten klimp snart, sen jobba på igen.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hur gaar det med flytten? Jag hoppas att ni inte blev bloeta, coh att allt gick bra.



Sofie

2011-07-26 @ 00:14:19
Postat av: Jenny E

Sofie: Tack, det går bra. Det är galet mycket att stå i, men det går bra. Nu bor vi på nya stället i alla fall!

2011-07-26 @ 10:25:05
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0