Tillfälligt avbrott

Dagens projekt:

Möblera Fridas rum
Jag har lekt hela havet stormar med möblerna i Fridas rum en låååång stund idag, för att försöka komma fram till en möblering som funkade (så länge iaf, innan mer barnrums-anpassning kan ske). Nu står de nog på nån slags plats, en hylla ska monteras och grejor packas upp såklart.

Alla Fridas kartonger har flyttats till "stökrummet" (dvs blivande arbetsrummet som för tillfället är ett kartongrum, till vilket man kan stänga dörren och tänka BINGO BINGO och låtsas att inte stöket finns). Där får de stå och gro i väntan på att ställas in i hyllor och lådor, så nu kan hon röra sig och leka i sitt rum!

Skura trallen
Sambon har burit undan och plockat ihop och gnetat och gnott, och nu är trallen så ren och fin den kan bli. Lite olja på det här imorrn, så blir det nog finemang! Hej och hå, jobba på.

Komplettera sängen
Jodå, saknade skruvar hämtades idag. Och en stoppad huvudgavel med nackkuddar, i samma svartspräckliga typ som själva sängen. Och släp återlämnades. Så nu är vi redo att slutmontera! Men det blir ändå en natt till i vardagsrummet, eftersom vi kom hem för sent för att göra allt klart. Helt ok.

Gratta Fridas faster E
Vi tog nämligen en liten välbehövlig fixar-timeout och drog ut på landet på eftermiddagen! Sambons syster fyller år idag, så gooood hembakt tårta åts och present överlämnades (även till svågern som fyllde förra söndagen).

Båda systrarna med familjer var på plats, liksom farmorn och farfarn. Trevligt! Ungarna badade flera gånger och Frida var alldeles lycklig över att få spralla omkring med kusinerna. Jag gladde mig åt att få prata ikapp lite med svägerskorna, vi blev bjudna på god mat och fick några timmars sommarfeeling. Tack!

Soooooooova
Nu måste jag hoppa i säng. Frida och sambon slocknade för två timmar sedan och jag behöver få ihop lagom med sovtimmar innan mister handyman vaknar pigg i arla morgonstund.

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0