Försmak

Idag har jag hämtat, lastat, kört hem och kånkat upp SJUTTIOÅTTA jädrans flyttkartonger till lägenheten. Det är en himlarns massa kartonger, gott folk! Och när man bär dem och vill ta så många som möjligt, får man lätt fula skrapmärken på handlederna. Det ser ut som om man försökt skära sig själv. Osnyggt.

Milda Matilda.

Projektet tog över tre timmar, allt som allt. Vardagsträning med knorr, minst sagt! Jag kommer säkert att ha träningsvärk i både benen (efter trapp-SM) och armarna (efter knipet i nyporna) imorgon. Under kvällen har jag nog druckit minst två-tre liter vatten, för att kompensera den grava vätskeförlust som uppstår när jag gör sånt där i över 25 graders värme...

Det här var jobbigt - och ändå bara en liten viskning jämfört med the real thing i juli!

(Vart man gör av 78 kartonger i sin lägenhet när de inte längre står platt travade utan är fyllda med saker, ska ju sedan bli intressant att undersöka, haha. Crazy.)

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

...och nu var de ändå tomma ;-) Pust och stånk - det ÄR jobbigt att flytta! Men vad härligt det är när man är framme på nya stället sen, med rymd och trädgårdstäppa!!! Vi trivs redan. E kilar själv till lekplatsen som ligger max 50 meter bort, lille N kan sova ute i vagnen eller för all del i vagnen i hallen om vädret skulle slå om. Stooor förändring för mamman som annars haft lillebror i famnen för att han inte vill sova själv på dagen och storasyster som knappt vågat prata med andra barn på lekplatser tidigare.



Hoppas att Frida klarar sig bra med vattenkopporna! Vi hade dem för ganska exakt ett år sedan.

2011-06-05 @ 01:50:09
Postat av: Jenny E

Marielle: Låter himla härligt att ni trivs!

2011-06-05 @ 21:15:41
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0