Vi tog oss en sväng med cykeln

Igår eftermiddag var vi riktigt duktiga, jag och Frida. Vi samlade ihop en smula ork och trampade iväg ända till vänner i Hagaström i värmen. Väl på plats badade Frida i deras pool i flera omgångar, med deras dotter som så snällt tog sig an henne. Frida var överlycklig över att äntligen få leka med någon efter en massa sjukdagar!

Jag var galet svettig efter cykeltrippen i värmen, men ändå glad att vi tog oss för något annat än att fixa hemma. Vi blev kvar längre än jag tänkt, fick fika och dessutom middagsmat innan vi rullade hemåt igen. Trevligt spontaninfall!

Efter dusch, kvällsmat, sen nattning, tvätthängning och allt vad det var, spelade jag och sambon minsann ett parti Alfapet på kvällskvisten. Bäst att passa på innan allt ligger i flyttkartonger!

Hittills idag då? Latmaskliv. Vi har spelat barn-UNO med Frida, sambon har försökt knäcka till min onda rygg och vi har plockat med lite saker. Jag funderade på nån utfärd men just nu ser det mulet och mörkt ut ute, så kanske är det regnrusk på väg? Då är risken att hemma-latmasken vinner...

Nu - lunch.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0