Frida ritar och målar AB

Igår när jag lämnade Frida på förskolan, fick jag INTE åka direkt till jobbet. Först måste jag komma och titta på hennes nya teckningar som personalen satt upp!


Hon hann inte berätta så mycket om vad bilderna föreställde då, men har fyllt på med information nu. Den här första föreställer oss i familjen. Frida berättar:

- Den stora bruna är du, och den lilla gröna i mitten är jag och den gröna med rakt hår är pappa. Haha, han blev nästan samma höjd som mig, för jag ville inte rita honom på solen! FAST han ju faktiskt är längre än dig på riktigt, mamma. Och så har vi fått pussmunnar allihopa för vi ska pussas! Och visst har du väl fått snygga ögonfransar va, mamma? Och så har jag skrivit mitt namn, fast med små bokstäver och det var lite klurigt tycker jag.


Den här andra teckningen föreställer Pippi Långstrump. Efter att jag redan sparat bilden med texterna, frågade jag om det verkligen VAR Lilla gubben och Herr Nilsson bredvid? Jodå, visst var det så.

- Och så skrev jag mitt namn med stora bokstäver här för det kan jag ju bättre. Och Pippi har långa fingrar på händerna, ser du?! Och så de där lila prickarna, det är ju alla fräknarna som du fattar. Och så kolla, hennes stora skor har jag ritat! Och det där blåa som Pippi håller i, det är en frisbee faktiskt.

Haha, underbart!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0