Danstrans

Fridas grupp (och en jättemassa andra såklart) hade dansavslutning på Estraden under lördagen, som jag tidigare nämnt. Roligt! Frida hade extra publik i form av farmorn och farfarn, det tyckte hon var kul.

Hon hade noga styrt upp vad hon skulle ha på sig, var sprallig och glad. Och modig! Inte ett uns av nerver för att uppträda inför en stor publik, varken innan eller under tiden. Härliga, frimodiga unge! Må du få behålla den där självklarheten.
Uppträdandena hamnade snabbt efter schemat, så det var en del väntetid. Lite segt, men det funkade. Kidsen sprallade omkring och roade sig bäst de kunde, när de inte mellan varven fascinerades av stortjejernas dansuppvisningar. Något att gnälla på, dock: LJUDVOLYMEN. Knattar uppträder och ljudet är nästan för högt att stå ut med - hallå, vem tänkte (inte) till?!

Vi får se om det blir dans igen nästa termin. Eller kanske gymnastik? Simning igen? Fotbollsskola? Eller...? Vi får fundera.

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är lååååång kö till gymnastik. Vi sa upp Mejas plats på simskolan för att hon vill gå på gymnastik efter jul, men hon fick ingen plats. Så vi började på simskolan igen. Vi hoppas på gymnastikplats till hösten.Alltså om gymnastik skulle vara aktuellt...

2011-05-09 @ 08:42:12
Postat av: Marielle

Kul att det finns aktiviteter att välja på! I vår lilla stad har vi valt att låta E gå på "Mulle" för små barn. Först var hon med i Skogsknopparna och nu, tredje terminen är hon Skogsknytte. Jättemysiga aktiviteter i blandad miljö. Stranden, skogen, ladugården, brandstationen och till och med Nordens Ark. Tyvärr verkar det inte finnas i Trollhättan :-( Fotboll har jag funderat på, ska kolla upp det när vi kommer på plats.

2011-05-09 @ 11:54:14
Postat av: Jenny E

Marielle: Hoppas ni hittar något kul på nya stället! Mulle har jag inte ens tänkt på, trots att jag var med själv länge i Friluftsfrämjandets aktiviteter. Måste kollas!Anonym mamma till Meja: Tack för tipset! Ställer i kö PRONTO och är glad att hon redan är anmäld till dansen till hösten ifall att... =)

2011-05-09 @ 12:49:29
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0