Klädsam dag

Idag kom visst sommaren! Det var 27 grader (TJUGOSJU) när jag slutade jobbet, svettvarmt trots att det fläktade. Ett mycket sandigt och tunnklätt barn hämtades från förskolan. Ljuvligt. Men kvällsdusch av fröken lortfot blir obligatoriskt vid denna typ av väder, haha!

Med denna värmen (och kommande flytt) insåg jag dock att Fridas garderob behövde en genomkörare. Bort med för små tröjor, korta brallor och trånga underbrallor! Och framför allt; bort med täckbrallorna från dagishyllan! (Täckbrallorna hemma däremot ska ned i kartong.)

Sedan återstod att inventera sommarklädesutbudet. Hmm... det var minst sagt magert. Men VIPS, då kunde jag plocka fram stora kassen med lånekläder som "stått till sig" några veckor - trolleri! Den är från bästa underbara vännerna M&T. De har lånat ut så mycket kläder till Frida hela vägen, vi bugar och tackar miljarders gånger.

Denna gången har jag tacksamt packat upp, märkt och vikt in typ en hel sommargarderob. Tadaaa, så var det löst! Frida kommer att ÄLSKA utbudet, för från lilla B kommer fler klänningar och kjolar än vi kan räkna. (Och mamman älskar att typ hälften är från PoP = minimalt med rosafrossa, rejäla grejor med bra kvalli.)

Imorgon är det onsdag. Eller... var det fredag?! För sedan har jag ledigt FEM dagar, tjohoo! Det ska bli obeskrivligt skönt. Lyx! Förhoppningsvis kan jag beta av lite flyttförberedande rens och fix och ändå få tid att koppla av. Jag vet i alla fall att jag ska hälsa på i Ockelbo och gratta treåring, samt träffa svägerskorna med familjer som kommer upp. Trevligt, trevligt.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: faster Lisa

trosor från Ullared levereras i morgon:-) Ska bli kul att träffas! Faster Lisa

2011-06-01 @ 18:16:36
Postat av: Jenny E

Lisa: Åh, så trevligt! =)

2011-06-01 @ 23:49:42
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0