Dagens antiklimax efter sticket

Jahapp, då var besöket på kirurgen avklarat. Puh. Sambon följde med och höll handen, mest kanske för att jag inte visste ifall jag skulle få nåt jobbigt besked.

Knölen kollades först med ultraljud. Det visde sig vara en vätskefylld cysta. Fram med stora sprutan! Cystan tömdes och innehållet skickas nu till patologen (för att jag envisades), men läkaren trodde inte att det var något farligt. Det var inte alls vidare skönt, men gick ändå bra.

Cystan kan komma tillbaka sa han, jag skulle hålla koll. I så fall provar de att tömma den igen, men om den kommer tillbaka en gång till blir det operation med narkos och hela kittet.

Efteråt kändes det ovant med platt hals, jag var in och speglade mig på toan i all hast - men det varade i sisådär en halvtimme... Nu är typ hälften av bullen tillbaka igen. Vad fasiken, riktigt så snabbt trodde jag inte att den skulle komma! Jag är rätt så öm och stel nu och vet redan att jag kommer att behöva göra om det.

Jaha.

Fokus på det positiva - det lutar åt att det INTE är nåt farligt, i alla fall. Skönt!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Sara

Hurra hurra va skönt! Det borde du fira :-) Kram.

2011-11-17 @ 20:39:39
Postat av: Jenny E

Sara: Jag blev lite låg av att jag fick ont och fick tillbaka den så direkt, men självklart ska det firas! Kanske säkrast att vänta tills provsvaret kommit, dock.

2011-11-17 @ 20:57:41
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Skönt att allt verkar bra! Trist med smärta & återkomst dock...

2011-11-17 @ 21:21:40
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack! Det där trista ska väl ordna sig det med.

2011-11-18 @ 00:09:49
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0