Jag gillar det här

Det här är en lördag i min smak! Lyxig och laidback.

Jag fick först somna om nån dryg timme (medan övriga stökade på nere) och pallrade mig upp först vid 9-tiden. Släppte sen iväg pappan och Frida till Uddans på barndans, så att jag fick en stillhetsfrukost i min ensamhet med tidningen, facebook och wordfeud. Gött!

Åkte sedan efter dem ned på stan. Hann virvla förbi väskbutiken och äntligen hitta en ny handväska för tillgodokvittot jag hade sedan min förra pajjade i axelbandet. Shopping utan kostad, bättre kan det inte bli! En svart Björn Borg-väska blev det, inte spännande i varken färg eller stil men funktionell och riktigt bra!

Jag sammanstrålade med dottern och sambon, sedan gick vi och smarrade sushilunch. Tog en vända förbi godisaffären, och placerade oss sedan alla tre i varsin biofåtölj! Vi såg Smurfarna. Frida tyckte den var lite läskig och ville gå hem ett par gånger, men i stort var den bra och vi hade en riktigt mysig stund.

Efter det cyklade sambon hem och kockade skinkstek (han orkar sånt - inte jag). Jag och Frida gick till frisören och fick enefterlängtad klippning av lilla fröken vildvuxen. Nu har hon liksom frisyr igen! Kort page, typ, med luggen på utväxt. Söt! Såklart.

Nu blir det nog lågtempoläge hela kvällen, om jag får bestämma. Ett bad med Frida vankas nu, sedan "Så mycket bättre" på TV och kanske en film.

Tid ihop och sköna grejor att göra. Livskvalitet.

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0