Meltdown moment

Jag lämnade jobbet sist av alla denna fredag. Frida följde med en kompis hem från förskolan hux flux, så jag fick lite drygt en jobbatimme till. Skönt att hinna lite mer på att-göra-listan.

Mindre skönt var det dock, att hämta en skogstokig lilltjej sedan. Hon ville inte hem, såklart. Hon ville baaaara äta glass och se TV hos sin kompis och att jag kom och skulle ta henne med hem var bara rena katastrofen. Helt gaaalen var hon! Rekordartat vild.

Jag blev rejält sur och less, det är nästan alltid tjafs när hon ska hem från någon och vi har pratat om det sååå många gånger. Ikväll var hon såklart fredagstrött som en plätt, men ändå - fullfnatt är inte okej.

Tur hon är underbar så ofta och att jag älskar henne så att hjärtat sprängs, annars vore hon sjukt billig ikväll. Men vi har såklart pratat, pussats, resonerat och kramats och blivit vänner igen!

Sedan är det också svårt att fortsätta vara kinkig, när man ska läsa härligt rolig godnattsaga med knasiga röster. Det löser upp det gråaste humör!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Sofie

det aer alltid jobbigt naer et blir saa. Hade ocksaa saa ett tag med mina pojkar. det som hjaelpte baest var att vi pratade om det innan de gick dit. Dvs. vi pratade om att man skulle avsluta leken paa ett glatt saett, saa att det sista man gjorde och kom ihaag var naagot mysigt/roligt.

2011-11-26 @ 00:26:42
Postat av: Jenny E

Sofie: Precis så brukar jag göra, jämt. Det brukar funka hyfsat för det mesta. Så kanske låg en del av problemet här i att det här var en spontangrej och inget prat kunde göras innan. =)

2011-11-26 @ 21:16:36
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0