Då var det väl kväll då. Igen.

Dagarna går alldeles för fort den här veckan! Kvällarna också. Det är så mycket som ska hinnas med både hemma och på jobbet, blir lite snurrigt och gäspigt i skallen.

Idag har jag i alla fall fixat nya vintersulor till bilen. Tog en sen lunch och tillbringade den på däckverkstaden. Jag hann inte ens käka upp innan de var klara. Bra service! Dyrt som stryk är det ju, men vi är rädda om oss och vill ha bra grejor. Jag lyckades pruta sisådär 350 kronor per däck också vilket lyfte anden en smula. Heja mig!

Jag ska lämna jobbet nu. Jag går hem med min låååånga att-göra-lista och min lilla magra tuss med energi. Puh! Söta lillfröken Frida ska hämtas hos farmorn och farfarn. Jag längtar efter att få de små gosiga armarna runt min hals. Då blir jag stark, då orkar jag. Kärlek.

Nu får hon och jag rå oss själva några dar, för pappan är ute och finlandsbåtsåker med jobbet. Oddsen för att det blir sushi till midddag imorgon (eller kanske till lunch på lördag?) är låga om man säger så, haha. Kanske skulle jag ha försökt fixa mig nåt kompis-sällskap imorgon kväll? Fredags-filmmys eller nåt skulle vara mysigt, men jag är lite initiativlös för tillfället. Vi får se.

Ha en bra kväll. Det ska jag försöka med. 

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0