Det rullar ju

Idag hände det! Frida kan cykla. LYCKA! Hon har skuttat och gjort glädjehopp här hemma, strålat med hela ansiktet och varit kvillrande glad. Äntligen!

Hon har övat med en lånad balanscykel några veckor. Först ganska motvilligt, sedan mer och mer förtjust. Och inte minst mer och mer stabilt! Den här veckan har hon tagit den till och från förskolan också. Pappan har nött och tränat med henne på kvällar och helger.

Idag när vi cyklade hem, så såg jag att hon kan. Hon hade balansen nu, hon vågade lita på det. Så när vi kom hem, plockade vi fram den vanliga cykeln med pedaler och provade igen. Och visst, hon kunde ju! Tjohoo! Hon cyklade fram och tillbaka på gatan här, alldeles sprallig. Lilla söta pricken. Sedan gick vi en bit upp i backen och tränade starter också (utan att jag höll i handtaget bak på cykeln), och de kirrade hon med. Så himla duktig.

Det var en stolt liten tjej som somnade. Hon babblade förtjust på om att nu kan hon och S cykla tillsammans, och nu kan hon ta riktiga cykeln till förskolan. Frihet. (Det är ju bara att hugga alla tillfällen, så att hon hinner nöta in kunskapen innan vintern kommer!)

Nu ska vi sova, efter en trevlig filmkväll här med vännen R som kom över.
Imorgon väntar barndans (F och pappan) och barnkalas hos I (F och mamman).

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Fridas faster Annika

HEJA tjejen! Fint att du kan cykla Frida. Kram från faster Annika och kusinerna Albin och Alicia

2011-10-08 @ 13:51:37

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0