En liten kamin

Idag har vi loppat för sista gången den här sommaren. Belöningen blev typ 1200 kronor, vilket var helt okej eftersom det var väldigt få dyra saker denna gång. Nu står det två små kartonger och en kasse kvar i bilen, som ska avlämnas till välgörenhet vid närmaste tillfälle. Free at last!

Efter en låååång dag på stående fot, kom jag hem till Frida och sambon (som åkt hem för att äta lunch och sedan hämtade upp henne hos förskolevännen). Hade med mig fem nya filmer jag fyndat till Frida, någon hon glatt tog itu med direkt.

Efter lite soffmys (läs utmattningspaus) och middag började Frida plötsligt huttra och gnälla. Hon frös så hon skakade och var alldeles loj på ögonen, så det var bara att gå och natta lilla fröken trots att klockan var minst en halvtimme tidigare än normal nattningstid.

Tempkollen visade 38,6 grader. Jahapp, det blir VAB imorgon då. Omplanering AB! Några timmar senare vaknade hon, då hade hon 39,7 och var het som attans. Lite famnmys, i med en hutt Alvedon och sedan somnade hon igen medan pappan läste bok. Medan? Fröken "jag kan missa nåt" somnar normalt inte MEDAN man läser, då är hon spak.

Nu ska jag glida ned intill den lilla kaminen, som får sova i vår säng inatt.
Ha en bra vecka!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0