En helg går så fort

Poff tjoff så hade både lördagen och söndagen försvunnit. Måndagen kommer så fort när man har roligt!
 
Vi drog först ut en sväng på stan i lördags, och har hunnit köpa några julklappar nu (men det är alldeles för mänga kvar än). Sedan åkte vi hem, bytte om i 190, lämnade Frida till farmorn och farfarn (tack!) och åkte till Sandviken i snöyran. Det vankades Julgala på Göransson Arena, minsann. Vi fick biljetterna av farmorn och farfarn, de har varit utomlands och vi har husvaktat under tiden. Tusen tack för en fantastiskt trevlig kväll!
 
Först var det julbord. Helt obegripligt nog fungerade det att ha buffébord med flera tusen personer. Vi kom ganska tidigt och vältajmat, innan de värsta köerna uppstod både i entréerna och vid käket.
 
När vi var mätta och belåtna drog artisteriet igång; EMD, Peter Jöback, Lasse Berghagen, Loreen, Molly Sandén, Lisa Miskovsky, Kate Ryan m.fl. höll igång på schenen och bjöd på en toppenshow. Konferencierer var Hanna Hedlund och Jakob Öqvist, som bland annat fick hela arenan (5 000 pers tror jag) att dansa loss till Gagnam Style. Störtskönt!
 
 
Vi råkade förresten ut för ett lustigt och märkligt sammanträffande! Bredvid våra platser (bokade i svärfars namn) låg denna bokning: 
 
 
Nån sekund trodde jag det var en kupp - en kort stund trodde jag nästan att pappa skulle dyka upp. Det hade ju varit oväntat kul! Men sedan kom en liten herre från Sandviken med fru och tog plats, haha!
 
Vid 01-tiden hade vi kunnat tänka oss att åka hem, men tyvärr stod garderobskön tokstilla sedan länge då. Till sist fick vi falla till föga och vänta ut den. Eller det var Johan som köade, jag dansade till DJ Robert Wåtts som spelar kanonlåtar under tiden! 
 
På söndagen valde jag sovmorgon. Nu har vi ju en riktigt bra sovunge, men ändå. Det är något alldeles extra med en barnfri sovmorgon! Så jag tillät mig att sova länge, trots att jag egentligen inte hade tid. Det var ljuvligt skönt! Sambon som är mer morgonpigg åkte och hämtade lillpinglan och jag fick gona mig. Tack!
 
Sedan rasslade vi oss i ordning för balettavslutning på Kulturskolan. Fridas grupp var ljus till Harry Potter-musik. Frida är tärnan i mitten:
 

Igår kväll var jag ute på en liten prommis i vintervärlden. Det är plötsligt inte kallt och luftigt längre, utan typ nollgradigt och klibbigt och blött. Men vackert!
 

 Ikväll har sambon bakat kålrotslåda. Jag har mest konstaterat att det luktat prutt i hela hemmet (nackdel med öppen planlösning...), kirrat ett par klappar online, styrt upp lite logistik för veckan och slagit in presenter till förskolepedagogerna. Och sett ett andlöst spännande avsnitt av Homeland - jädrar vad bra det är nu!
 
Nu är det nattadags.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0