Sköna dagar

Det här med att vara ledig, det kan man ju vänja sig vid hur lätt som helst alltså. Sååå skönt!
 
Igår tillbringade ju Frida och jag eftermiddagen på badhuset. Det är så roligt att se hur hon simmar nu! Sedan masade vi oss hem och kvällshängde framför en brasa, hela familjen. Mycket mysigt, faktiskt! Vi använder den där rackarns öppenspisen alldeles för sällan.
 
 
Och nu har vi haft en sådan där alldeles utmärkt småtrevlig dag igen. I förmiddags hann vi knappt ur sängen, innan mamman till en förskolekompis till Frida ringde. En liten stund senare hade vi S på besök här. Tjejerna tog sig än lite julklappslego, Barbie-lek och en film hann de med också.
 
Efter lite lunch drog vi ut och lekte. Kidsen klättrade länge runt i en snökoja nära oss, sedan tog jag smådonnorna på boben och gick iväg. Vi lekte oss via snöhögar och småbackar hem till S, där vi fick varm choklad och lite småprat innan vi vände hem igen. Trivsamt!
 
 
 
På kvällningen fick vi besök av svägerska nummer två med familj.Några julklappar bytte ägare, vi fikade och pratade. Frida kände att hennes tomtekoncept från julafton satt finfint, så hon styrde upp ett nytt skägg. Den här gången fanns dock ingen tomtemössa att låna, men det hindrar inte en pysslare - hon klippte till en egen. Väldigt tvådimensionell, men det är inget ett resårband inte kan fixa! Gullo.
 
 
Hoppas ni har en god fortsättning där ute! Jag kan då inte klaga på våran.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0