Plötsligt händer det

Jag åkte hem i bra tid idag, lagom för att hinna ikapp pappan och en piffig Frida i lokaltidningens fotostudio. Femårsdagen närmar sig med stormsteg, och Gud nåde oss om vi gör om missen från 3-årsdagen med att missa tidningsbilden. Icke.

Sedan åkte vi till mataffären, men Frida blev fröken pip och ville hem. Hon och jag tog en prommis, och hann skotta både hos oss och ena grannen innan pappan kom. (Ja, vi har en mycket liten tomt.) Det var väl inte dagens bästa idé att skotta med nackspärren från hällsprätta, men så blev det.

Sedan fick jag nån typ av ryck. Medan pappan kockade nån smaskig fiskrätt, plockade jag in all gårdagens tvätt i garderoberna, märkte några av Fridas kläder och slog in TRE barnkalaspresenter (köpta i obegripligt god tid - ett av kalasen är hon inte ens bjuden på ännu!). Jag hann under kvällen även del-förbereda kalaskort och beställa tågbiljetter. Häpp!

Men sedan tog jag igen detta tillfälliga uppsving med att prata 45 minuter i telefon och kolla på sista Harry Potter-filmen. Nån måtta får det vara på nyttigheterna, haha.

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0