Äntligen, som man brukar säga

Äntligen fri! Semestertajm, känns ljuvligt skönt. Lite flextimmar torsdag-fredag kvar att beta av bara, men de kräver ingen väckarklocka och tidspress, utan går att beta av när det är läge helt enkelt.
 
Jag tog en powerwalk ikväll igen. Var ute en dryg timme och fick sällskap på en del av rundan av S från jobbet. Tyvärr hade jag kolossalt ont i utsidan på vaderna/smalbenen, så jag fick både gå långsammare och kortare än planerat. Skit också! Jag måste verkligen köpa ett par nya dojor, det kan förhoppningsvis hjälpa en del.
 
En bonus under promenaden var ett telefonsamtal där jag styrde upp ett och annat. Snabba ryck. Plötsligt hade jag kirrat semesterplaner för mig och Frida för nästa vecka. Kul! 
 
Kom hem, masserade benen lite, fikade - och kom på att jag missade So You Think You Can Dance ikväll. Och det verkar INTE gå att se via Play. Vad är det för stenåldersfasoner?! *morrar och kollar repristider*
 
Nu en sen dusch. Och imorgon SOVMORGON! Man kan ju bli lycklig för mindre.
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Nämen, fy så gott med semester! Vi har underbart väder just nu, hoppas att ni har det också :-)

Svar: Vi har haft fint idag, men inte så värst mycket att hurra för annars hittills. =) Men vad fasen, slappa och mysa kan man göra fint ändå!
Jenny

2012-06-28 @ 17:29:40

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0