Det ska bara fungera tycker jag

Frida har varit hos en kompis några timmar nu mitt över dagen. Åh, tänkte jag, då kan jag göra det och det och kanske vila lite. Skönt!

Men nej. Icke.

Jag upptäckte att de stora skjutdörrarna till vår garderob/städskåp i hallen liksom hängde på sniskan. Listen hade tappat några hållare och börjat hänga ned betänkligt på mitten. Jag förstod plötsligt varför den ena dörren varit öppen så ofta på sistone, den hade glidit upp och inte lämnats öppen av "nån" som jag trott.

Vi fick haka av dörrarna, vilket var ett jäkla meck innan vi lyckades. Vi upptäckte också att städskåpsinredningen (som är kass från början) hängde snett den med och behövde fästas eller flyttas eller bytas ut.

Tjolahopp. Nu har vi två dörrar som står så att man får smyga förbi dem upp i trappan, ett galet kaos i städskåpet och allt väl synligt.

Sa jag att vi ska ha middagsbesök ikväll också?

Jaja. Nån dag får vi dra till IKEA och försöka komplettera, så att vi kan styra upp eländet. Jag önskar att sånt här bara kunde funka, tycker det är drygt att hålla på och fnula och trassla! (Jaså, jag borde bo i hyreslägenhet säger ni? Mm, det kan finnas en poäng i det...)

Okej. Fokus: vi får vara väldigt glada åt att inte de aptunga dörrarna drog ned hela listen och föll över datorn och väggen. Eller över oss eller Frida! Hu, hemska tanke.

Det är ju bara lite världsliga besvärligheter.
Dagens i-landsproblem, utan tvekan.

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0