En mysbyxdag har passerat

Jag hamnade visst i semestermood direkt. Sovmorgon, förskjutning av måltider och hemmahas i mysbrallor som jag inte kom ur på hela dagen faktiskt. Härligt!
 
Eller ja, sovmorgon och sovmorgon... Jodå. Om man försöker ignorera de där TVÅ gångerna strax efter klockan SEX på morgonen som vår klockradio fullständigt skenade, och drog igång på maxljud som skorrande sprack i mötet med väldigt morgontrötta trumhinnor, tills jag ryckte ur sladden - ja, då var det ju sovmorgon. För efter att jag fått ned panikchockspulsen (båda gångerna, herregud alltså!) och somnat om (och lyckats få Frida att göra detsamma), så sov vi till efter nio nånting. Och då ville Frida spela på iPaden bredvid mig, så jag passade på att slumra nån timme till. Tackar tackar!
 
Mesta delen av dagen har gått åt till tvätt. Hela förskoleklädhögen som kånkades hem inför "sommarlovet" dök ju upp som tillskott till den vanliga tvätten. Milde tid vilken massa skitiga regnjackor, ingrodda vantar och småskruttiga extrakläder det blir. Däremellan har jag jobbat några timmar, lämnat och hämtat Frida hos en kompis, handlat och slöat.
 
Imorgon blir det ungefär en likadan dag, kan jag tro. Tempomässigt, i alla fall. Utan tvätt, men förhoppningsvis med en prommis och en snabb sväng på stan för att ragga upp ett par nya prommis-skor också. Och så får vi väl ägna nån stund åt lite förberedelser för att gå på bröllop på lördag.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0