En riktigt bra dag

I morse vaknade jag 05.38 på grund av onda öron/hals. Det hade jag ingen lust med alls, så jag somnade om. Och vaknade rätt snabbt igen. Och somnade om - och så vidare, typ 10 gånger. Dumma öron. Efter en timme var jag tvungen att gå upp och kissa, och efter ytterligare en timme vaknade Frida. Gaah.
 
Trots en knagglig start, blev dagen sedan sååå bra! Precis vad jag behövde.
 
Jag fick först lite mystid med Frida. Barndans, en sväng på stan, sedvanlig lördagssushi och småprat. Sedan var hon rätt nöjd och jag hade ett par tunga kassar (fyndat hudvårdsprodukter på utförsäljning, yey!), så pappan kom och hämtade kassar och unge och barncykel.
 
Då vidtog shoppinglördag del två - på egen hand. Jag har fått strosa, kika, fundera och filura alldeles själv. Så himla skönt. Jag har handlat lite kläder till mig, några plagg till Frida, en ljusslinga, lite saker på apoteket, några ljus och lite annat jox. Jag har nyttjat kuponger och rabatter, och kikat och mått gott i lugn och ro. Jag blev kvar tills affärerna stängde, då gick jag och hyrde film. Gött!
 
Sedan cyklade jag hem och tackade sambon för att jag fått den här lyxiga dagen. Jag möttes av goda grillmackor med sallad, mumsigt! Efter käk och nattning av sprallunge, såg vi film och slappade i soffan.
 
Inget att klaga på, som ni hör. Alls, faktiskt.
(Ja, det ska vara öron och hals då. Men det är bara trams i sammanhanget.)
 
/Jenny
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0