Happy Halloween

Kom hem sent idag (dagishämtning, tillbaka till jobbet, lite iPad-häng på mitt rum och sedan pappa-upphämtning av lillsmula, medan jag höll i en lärarhandledning). Då var hungern stor och energin låg, kan jag säga. Efter en hackig natt med fröken hostfabrik, hade vi inte så goda grunder att stå på heller.
 
Lagom till dess insåg vi att det faktiskt var Halloween idag. Inte på fredag, inte på lördag... utan idag. Vi hade en liten fröken här som ville-ville-ville gå en bus-eller-godis-runda (- Men mamma, det är ju rätta dagen IDAG ju!!), medan vi otajmade föräldrar konstaterade att det nog fick bli fel dag för oss i så fall, dvs i helgen.
 
Eller? Eller så tvärändrar man sig. Kanske så gör man ett ryck, plockar upp gamla utklädningsattiraljlådan från studietiden, riggar en liten häxa i 190 knyck och drar på en busrunda i alla fall!

 
Inte så illa pinkat på en kvart eller så, utan att ha införskaffat nåt nytt.
 
Pumpan lyser idag med. Mysigt faktiskt!
 
 
Fridas Halloweenpyssel på förskolan - ett skelett med spindelhatt.
 
Ibland överraskar jag mig själv, må jag säga. Det hade jag aldrig trott kl 18.30 när jag drog från jobbet! Men på nåt vis kändes det ännu motigare att dra igång det här i helgen.
 
Det får bli lite tröttigt imorgon, helt enkelt. Nu är det gjort.
 
/Jenny
 

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0