Pysselprinsessan

Ojojoj vad det kommer hem pyssel varenda dag från förskolan. Det är högar med teckningar, pappershus, rullar med diverse funktioner, limmade pinnar, figurer i alla former och så vidare. Och sen fortsätter hon producera hemma. "Släng inte den, den ska jag pyssla med!" är standardsvaret på allt sedan länge.
 
Man kan väl lugnt påstå att man behöver rensa då och då i den kreativa högen. Fast faktiskt leker hon ganska ofta med sina produktioner - särskilt figurerna. De bor i diverse fantasivärldar och hittar på en massa skoj.
 
Härom dagen flyttade det hem ett gäng klippdockor till oss. Alla har namn och personligheter, som Frida gör en utläggning om ifall man frågar. Skärp verkar för övrigt vara en het detalj i modet just nu, hehe:
 
 
En av dem var visst en mamma med bebis i barnvagn. Mamman kunde hålla i vagnen genom att Frida vek händerna runt handtaget, finurlig lösning:
 
 
Hemma har hon ritat ett dataspel också, igen. Tre figurer samtidigt kan gå över broar och genom portaler, och man ska samla solar och hjärtan, säger hon. Hon har markerat var man klickar börja, stopp (med en hand-ikon) och hur man flyttar sig (med pilarna). Bara att tuta och köra!
 
 
 Lilla pysselgumman. Hon bara ääälskar det.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0