Lyckat häng med kompisgäng

Nu är vi precis hemkomna från landet. Det står prylar överallt och jag packar upp frenetiskt medan jag är igång, för jag vet att det som inte kommer upp direkt brukar bli stående ett tag...
 
Vi har fått låna svärföräldrarnas fritidshus (tusen, tusen tack!) för att fira vänner som gifte sig i somras. Vår present blev att umgås (och lite diverse attiraljer som hörde till detta). Vi brötade in oss och tre kompisfamiljer och en massa käk och en massagebänk. Vi välkomnade dem vi skulle fira med ett rum uppstassat som värsta hotellrummet med bl.a. fina lakan (att ta hem), snacks, bubbel och små necessärer med diverse smått och gott. Vi har haft det så mysigt! Mycket prat och skratt och mat och tid. Mycket bestyr också, men det hör ju liksom till.
 
Nä, om man skulle gå och duscha bort sanden mellan tårna? Jag har badat i havet idag - gissningsvis årets sista dopp. Jag var så svettig innan (städa, plocka, bära) att det var underbart skönt att hoppa i trots att det var rejält kallt! Jag låg faktiskt och skvalpade i flera minuter innan jag gick upp igen. Njutbart!
 
Och hörrni. Vi tar och ritar ett STORT kors i taket för att vi kunde samlas åtta vuxna och sex barn på en sedan länge förutbestämd dag - UTAN att nån blev sjuk och inte kunde vara med. Det höll!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0