Soffhäng och sänggäng

Jag är halvhängig och trött idag. Har ont i ena örat, halsen och framför allt i skallen. Och såhär fram mot kvällen även yttepytte smygfeber. Trist!
 
Jag hade planer på att åka på poweryoga medan pappan och sötungen var på barndansen, men nix. Jag fick skippa träningen och har istället mysbyxhängt mest hela dagen. Först sovmorgon, sen reprisen av So You Think You Can Dance, kort mellanspel som bestod av att avbryta tredje världskriget (i form av en femårings hysteriska ilskeutspel mot dagens lunch), därefter käk (tack sambon!) framför Barbiefilm med Frida följt av en stund med hela familjen i sängen och högläsning av barnböcker. Myyys!
 
Kvällen går i samma oerhört makliga tempo. Först en välbehövlig tupplur för mig, medan Frida lekte med Barbie och småsnackade intill och sambon kockade middag (tack igen!). Nu snart finalen av Superstars Celeb och sedan nattning av lillpingla, förhoppningsvis lite bokläsning eller möjligen minnesanteckningar från ett förskolerådsmöte om jag orkar. Eller bara en massa wordfeud precis som tidigare idag, haha!
 
Ingen risk för överansträngning idag som ni hör.
Jag har det bra, jag.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0