Stillsamt optimistisk

Idag har Frida varit nästan feberfri hela dagen, faktiskt. Inte helt sval, men nästan - och ingen märkligt kokhet febertopp. Däremot hostar hon en del så fort hon stojsar runt det minsta vilket inte funkar på förskolan, så vi tar en hemmadag imorgon också. Då hinner vi även spana in om febern är stabilt låg.
 
Mellan varven har lillgumman idag orkat hitta på annat än bara TV-tittande, stilla lek med Barbie eller ritande. Till exempel pysslade hon ihop en liten kompis, haha. Det kan ju vara bra, när man är sjuk och inte får umgås med så mycket folk.
 
En stol, lite kläder och ett sminkhuvud - voila!
 
Den nya kompisen fick senare mer kläder, skor och en fläta i håret (som Frida gjort, helt pefekt gjord - jag är impad!). Hon fick också flytta in i vardagsrummet och kolla på TV med Frida. Jag kan ju meddela att när jag senare hängde i ett halvmörkt vardagsrum längre fram på kvällen, var det nästan lite spooky att ha fröken Stina där...
 
(Förresten: Dagens svid i hjärteroten är att I (den nyblivna storasystern) verkar ha blivit smittad av vår bacill när hon var här. Febern är ett faktum där hemma, och det känns ju för eländigt att vi bidragit till en lite väl utmanande första vecka hemma med en alldeles ny bebbe. Tusan också!)
 
Natti natti!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0