Fullmatad myslördag

Jisses vilken dag vi haft idag, jag och Frida! Värsta maxade myslördagen. Pappan har taxikörarnatt inatt, så han skjutsade ned oss på stan men fick sedan space för att äta och sova i sin takt.
 
Det var kallt och vackert i morse, när vi drog iväg för att starta dansterminen på Uddans för Frida. Sisådär 16 minusgrader och sol. Underbart!
 
 
Efter dansen mumsade vi sushilunch. Favvokäk för stor och liten!
 
 
Sedan gick vi till Filmstaden och såg på bio; Hotell Transylvanien. Jag hittade två bortglömda biocheckar som behövde nyttjas denna helg, och sambon och jag hade svårt att hitta gemensam tid som funkade (snacka om i-landsproblem) så det fick bli en rulle med Frida istället.
 
Efter filmen (vad det är skumt att komma ut från en biograf strax efter två, när det fortfarande är ljust ute!) gick vi på stan en sväng. Vi köpte present till min bror, och jag provade sport-BH:ar. Det sistnämnda är ett eländigt påfrestande projekt som aldrig tycks lyckas, jag blir mest bara svettig och less. Puh.
 
När vi ändå var igång, slog vi till på middag på stan också. Vi gick till Bienvenido Taco Bar och gottade oss i god mat (Quesadillas för mig, tackar tackar). Det var lite tomt när vi kom dit, så jag frågade Frida om hon ville gå någon annanstans där det kanske var mer folk?
 
- Neej, varför det? Det är ju MYSIGT när det är bara vi ju!
 
Fina unge! Jag ska spara dagarna när du känner så i mitt hjärta, och minnas dem när "du-fattar-ju-inget"-tiden sätter in. Kärlek!
 
 
Till sist tog vi bussen hem, toppennöjda efter en riktig lyxdag. Som knorr på det hela kom en vän till mig över på kvällen och hälsade på några timmar, vi såg Stjärnorna på slottet och pratade en massa.
 
Baaaaara trevligheter. Fatta lyxen!
Jag har det bra, jag. Så himla bra.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0