Härom dagen såg jag ut

Vissa dagar syns man tydligen lite extra på nåt vis. Torsdag förra veckan var en sådan dag. Högt och lågt i en salig blandning.
 
Det började redan på morgnen när Frida kollade in min rygg. Hon skrattande plötsligt och petade på en valk vid BH:n, medan hon utbraast: - Men vad är det här? Stoppa in den där! Haha, jomentack liksom. Sedan möter jag en förälder på förskolans parkering, som frågar: - Visst har du gått ned en del i vikt? Jag tänker förvånat att det är inte så många kilo att nån annan borde se nåt. Skumt.Sen inser jag - aaaahhh, jag har jeanstightsen istället för puffiga mysbyxmodells-jeansen, det måste vara det.
 
Lite senare på jobbet säger plötsligt den manliga, icke utseendefixerade kollegan: - Du, borstade du håret i morse? Hoppla hoppla. Då vet man verkligen att det är dags att kamma till sig, haha! Sedan på kvällen när jag efter jobbet står och skottar garageplanen, kommer sambon hem. Han ser helt snopen ut, och säger förvånat: - Men! Vilka spinkiga ben du har i de där byxkorna! Jepp, fortfarande tightsen. (De borde jag tydligen ha oftare, haha.)
 
Är det inte det ena så är det det andra, hehe.
 
I morse försov vi damer i familjen oss, fick göra oss klara i raketfart minsann! Jalla jalla, det blir inget finlir precis sådana gånger... Men ändå lyckades jag visst styrsla upp mig tillräckligt för att slippa skämmas, för idag fick jag inga kommentarer alls om någonting. Fatta tajmingen, en osynlighetsdag SAMMA dag som försovning! Kan inte bli bättre, haha!
 
/Jenny
.

Kommentarer
Postat av: Madde Gyllner

Haha...ja verkligen, är det inte det ena så är det det andra :) Tighta jeans eller baggy style - what Ever så blir du en solros o förresten är jag lika vild o lockig i håret som dig normalt det är bara mina extensions som får mitt på plats haha...! Härligt med en osynlighetens dag...imorn testar jag det...börjar med att knoppa över ;)

Svar: Tack Madde för solroskomplimangen och att du läser och kommenterar, det gör mig glad! Ha en fin helg!
Jenny

2013-01-17 @ 22:27:36
URL: http://OneGrainOfGyllner.blogg.se

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0