Skridskodisco och knasiga kompisar

I morse chockade jag hushållet. Jag satt nämligen bänkad i tandläkarens väntrum FÖRE klockan åtta. Gäääääsp! Men jag hade ingen akut tandvärk eller så, skulle bara göra tandavtryck för att så småningom få bettskena. Kanske inte fel att få lite vardagsmorgonfeeling såhär innan jag ska börja jobba igen. Håhå jaja - det blir tufft på måndag.
 
Sedan drog morfarn, Frida och jag varit en sväng till köpis, medan sambon pluggade en stund. Frida hann nöjd inkassera några födelsedagspresenter från morfarn, jag shoppade bland annat en bok och en brändsläckare (!).
 
På eftermiddagskvisten var jag och sambon med Frida till skridskodisco för kids på Göransson Arena. Skojigt arrangemang - och förvånande nog gratis. De bjöd på glögg och pepparkakor, spelade musik, hade godisregn och lite underhållning.
 
 
Ikväll har Frida och morfarn busat loss. Det värmer ett mamma hjärta, mysigt att se! De där två lirarna har samma humor på ett ungefär, haha, trots att det skiljer lite i ålder.
 
 
Imorgon förmiddag måste vi tyvärr släppa hem morfarn igen, för den här gången. Trist! Mitt över dagen kommer sedan en danskompis till Frida på besök med sin mamma, och vi har utlovat sushilunch till Fridas lycka.
 
Natti!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0