Det artar sig

Idag har jag käkat lunch med två kompisar i den ena tjejens mysiga stuga på koloniområdet i Järvsta. Värdefull energipåfyllning! Frida hamnade under tiden på lekdejt hos S och var såå lycklig för det - så lycklig att det utmynnade i övernattning minsann. Spännande. Hon har sovit där en gång förr, men annars är det här med kompisöversovning rätt nytt.
 
Jag nyttjade den plötsligt lediga kvällen till att plantera klart heeeela långrabatten, yey! Det var regigt, men vad gör min när tillfälle ges... Det blir ju ingen mygg då, i alla fall. (Däremot blir det vääääldigt lerigt...) Jag höll på seeeent, tills det var kolsvart ute. Den sista snutten blev halvt på känn, haha. Naturligtvis ställde nån rackarns sten till det med placeringen av ett par saker, men vid det laget var jag så less att jag petade ned dem lite trångt istället jämfört med hur planen var. Det får duga! Nu står i alla fall alla plantor i jorden, äntligen.
 
Det ska läggas ut bark imorgon kväll, och det finns ett par små tomma plättar här och där som ska få lite lökväxter eller nåt framöver tror jag, och en del ogräsrensning är kvar i "ö-rabatten", och ett träd behöver rensas på döda grenar... Men inget står och torkar eller vissnar ovan jord i alla fall. Grymt skönt!
 
Nu är det HÖG tid att sova. Imorgon ska vi på utflykt!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0