Hej helg

Äntligen fredag! Milde tid så skönt. Jobbmässigt hade det suttit fint med fem extra dar den här veckan, men livsmässigt är jag sååå tacksam för att helgen är här.
 
Det står en fin orkidé hemma hos oss nu. Den kom sambon hem med som tack-och-hej-present från jobbet idag. Japp - från och med måndag är han fri för nytt jobb, så hojta till om ni har tips.
 
Vi ställer in oss på att köpa läget och göra det bästa av det, det brukar alltid ordna sig till sist på endera viset. Det är bara att åka med - och resan mot målet kan vara nog så givande. (Det är en sliten klyscha, men ord blir ju klyschor för att de är sanna.) Allra närmaste tiden för sambon blir det väl jobbspaning/sökning, en del taxikörande och betydligt mera Fridatid (just DET är ju en bra följd!), eftersom hon nu bara kommer att gå klockan 9-14 på förskolan.
 

Poff så var den här kvällen slut. Sambon har varit iväg på en väl unnad sväng ut i nattlivet med en kompis ikväll och kom just tillbaka. Frida och jag har kollat Let´s Dance och softat här hemma - fast hon somnade såklart långt innan vinnaren utsågs. Nu är det hög tid för nattning även för mig.
 
Ha en fin helg!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0