Lördagsmys

Här har det varit en strålande solig lördag.
 
På förmiddagen hade pappan och Frida en fin och härlig förmiddag i Mackmyra. De hann med tillfälle nummer två av Fridas golfkurs och sedan en golfrunda ihop efteråt. Mysigt! Jag fixade en massa praktiska saker här hemma under tiden (SM i tvätt bland annat).
 
Ikväll kör sambon taxi. Frida och jag har varit en sväng till till Furuvik och lyssnat på Sean Banan (tillsammans med halva Gävle med omnejd). Bananen bjussade på en glad och gungig show med mycket rumpskak - men också många klokskaper och sunda budskap, till exempel om att fokusera på det man gillar hos sig själv och andra. Frida var jättenöjd, och jag var jäääättesvettig av att hålla henne på höften hela konserten så hon skulle se nåt, haha.
 
Efter konserten tog vi en snabbsväng i parken - klappade lite killingar, såg lemurerna och schimpanserna bland annat. Trivsamt!
 
Två gullisar på samma bild!
 
Vi tog bussen hem - fast vi missade ju såklart den mest vältajmade med några minuter och fick vänta rätt länge. När vi kom till stan var vi hungriga. Frida lyckades med konststycket att kliva ur bussen, gå över vägen och vips plurra i en fontän! Halva ungen var plaskblöt - hur lyckas hon?! Haha, då minsann fick överpräktighetsmamman nytta av den där "ifall-att-packningen" som jag så ofta släpar på. In på en restaurangtoa och ombytning av blötsudd - check! Att ena skon fortfarande var tokblöt var dock inte mycket att göra något åt.
 
Nu var hungern stor och ungen energidippad, så vi beslöt att käka på stan. Lagom tills vi mumsat i oss vår middag, skulle taxikörarpappan hem på rast, så han hämtade upp oss på vägen så att vi fick åka ståndsmässigt hem. Tajming, kan man säga.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen trots att det är sent, för sedan får jag njuta av den världsvärldsbästa kombinationen renbäddad säng och nyduschad kropp. Ljuvligt.
 
Natti natt!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0