Avslutar med bästa grejen

Idag har det varit en riktigt bra dag. Många bra komponenter. Me like!
 
Vi startade med dansuppvisning. Det var stor avslutnings- och uppvisningshelg för Uddans danselever, inklusive Fridas lördagsgrupp såklart. Frida var glad, uppstassad och taggad, och inte det minsta nervös.
 
 
Efter danseriet åkte jag och Frida och hälsade på min före detta arbetskompis J och hennes dotter. Så trevligt! Det var på tok för länge sedan. Vi fikade och pratade, tjejerna lekte och vi fick en kasse avlagda kläder och skor till Frida (tuuuusen tack!).
 
Därefter rullade vi hem och bytte av sambon i bostadsrättsföreningens städdagsaktiviteter. Han stack och jobbade taxipass, medan jag och pinglan krattade och sopade och bar. Frida tröttnade såklart (även på att köra radiostyrd bil och blåsa såpbubbor) och gick in och såg på TV, men jag hängde kvar ute och stretade på svettades i över två och en halv timme. Skönt efteråt, att ha bidragit med gott samvete!
 
Efter käk, lite play-TV med Frida och nattning av henne, bäddade jag om sängen och tog sedan en välbehövlig dusch. Sedan har jag myst i soffan några timmar, och även om jag inte alls hann/orkade det jag tänkt göra vid datorn så gjorde det ingenting.
 
Sen kommer det bästa:
Jag ska nu alldeles strax krypa ned i en renbäddad, sval, mjuk, skön säng. NYDUSCHAD. Alltså, det är få saker som slår det!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0