Ett roligt intensivdygn

Jag har haft ett sååå trevligt, roligt och mysigt dygn i Estockholmo i helgen. Dit en eftermiddag, hem nästa. Sambon jobbade, barnet barnvaktades av en vän (TACK!!) och jag var solokvist på vift. Kort och intensivt, men så värt det!
 
Det har varit tjejmiddag hos min vän W. Tio tjejer från olika håll och kanter som har henne som knytpunkt. Massor av välgörande skratt, intressanta samtal, gott käk och bara en så härlig stund. Hälften av oss övernattade, så myset och det trevliga sällskapet fortsatte även under en långsamfrukost som varade nästan hela förmiddagen. Härliga tider!
 
Som bonus har det varit en fullkomlig ynnest att få åka 20 mil åt vardera håll två dagar i rad. Har hunnit med några trevliga telefonsamtal (ni vet sådana där som man aldrig hinner fast man vill), och njutit hejdlöst av naturens scenerier längs vägen. Segeltävling, vatten, broar, himmel med små fjädriga moln och höstträd - framför allt höstträd. Solen glimrande som en spotlight mot de gyllengula, varmorange och djupröda lövträd som blandar sig med barrträden i olika grönskalor. Vackert så det sjunger i bröstet för varje mil! Känner tacksamhet över att få ta del av det fina.
 
 
Nu viker jag dock ned mig och går och söndagssover i tid.
Ha en fin vecka!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0