190-knyck-helg

Efter de här senaste jobbveckorna som varit gaaalet hektiska, hade det nog varit bra för mig med en helt obokad, lugn, vänta-ikapp-själen-helg. Men vad gör man när almanackan redan är fullklottrad? Och det var ju mest roliga grejor! Så den här stilla helgen utan att kolla klockan får vi vissa ta nån annan gång... Många hållpunkter blev det.
 
Frida har dansat barndans, vilket ju är business as usual på lördagar. Hon har också varit till Frisören och kapat några centimeter kalufs - bye bye nötta toppar och därmed no more långdragna gråt-bråk-kamningar av trasselhår två gånger om dagen! *puuuuh* Jag har tvättat och hängt och vikt tvätt i mängder, vi hann aldrig med det förra helgen så nu var högarna stora. Jag har tagit en repa för att hålla efter ogräs i trädgården, Frida och jag har varit borta på lördagsmiddag hos vänner och sambon har kört taxinatt.
 
Jag och Frida tog även med oss kompisen I och gick på barnteater (Pomos Piano) på lördagseftermiddagen. Planerat och efterlängtat sedan länge. Tjejerna var eld och lågor, vi hade fått jättebra platser och föreställningen var bra! En härlig dos kultur sitter aldrig fel.
 
Tjejerna började teaterbesöket med att hitta en "djungelkoja" där de
kurade in sig och mumsade lite lördagsgodis innan föreställningen.
 
Ljuvlig busungar som springer av sig sitta-still-sprallet i benen efteråt.
 
Mitt i föreställningen nånstans fanns en glad, fin sång om bästa vänner, om att livet vore trist utan den fina vännen och "ingen är som du, livet vore dött utan dig" - och Frida och I såg glatt på varandra, kurade ihop sig och kramades ömt. Den blödiga, mjukhjärtade mamman torkade en rörd tår i smyg. Så fina goungar!
 
Vi har även i efterdyningarna av sambons födelsedag trevligt nog haft lunchbesök av svägerskan med man på lördagen, och fikabesök av farmorn och farfarn samt sambons morbror med fru idag. Trevligt med tillfällen att ses. Sambon kockade käk till ena gänget och bakade bröd till det andra - heja honom!
 
Nu ska jag hasa ned i sängen och försöka sova ihop lite ork inför kommande vardagsradda. Gäääsp. Ha en bra vecka därute!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0