Lite slitna, mycket nöjda

Det var ett såååååå trevligt 40-årspartaj igår! Glatt, röjigt, underhållande med många skratt och härligt snack. Jättekul! Inte minst höll festligheterna till i en lokal med stil (en f.d. katolsk kyrka som hyrs ut för fester). J som fyllde år hade hyrt in värsta ljudanläggningen, rökmaskin, stroboskopljus och annar, så det var high life kan jag meddela. Shake it!
 

Eftersom födelsedagsbarnet inte är det minst gubbig utan har barnasinnet alldeles ovanligt väl bevarat, hade han självklart ett gäng heliumballonger bland dekorationerna. Vi fick två medskickade till Frida, när vi susade hem i natten. Frida var omåttligt nöjd, när hon kom hem efter en härlig övernattning hos farmorn och farfarn (tusen tack!) och det överraskande hängde två ballonger uppe i taket i hennes rum.
 
 
Vi kom väl i säng runt 04-tiden, så idag har det varit lite gäspigt. Frida har varit på barnkalas på bowlinghallen, för en av sina nya klassisar. Sedan har vi glidit ut och in i den ljuvliga värmen - sådana fantastiskt soliga, fina dagar september bjuder på i år!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0