Lyx och romantik

Vi hade en jättefin dag i fredags! Vi firade 10 år tillsammans och sambon hämtade mig tidigt från jobbet, gav mig mellanmål och överraskade mig med mys och romantik. (Eftersom Sherlock is my middle name hade jag faktiskt gissat på pricken rätt på typ allt under kvällen. Men det var inte desto mindre härligt - och helt säker kunde jag ju inte vara på varken stort eller smått förrän det hänt!)
 
Han inledde starkt med ett vinnande koncept - avkopplande och mysigt spahäng i Högbo med ljuvlig fotbehandling för två. Me like a lot!
 
Sämre kan man ha det en fredagskväll. Sannerligen.
 
Vi avnjöt därefter en riktigt god fyrarätters middag på Högbo Brukshotell med förrätt, varmrätt, ostbord och efterrättsbuffé. (Dessutom  fick vi en extra efterrätt gratis av kocken, som själv kom ut och gratulerade till förlovningen och överlämnade en tallrik med frukt, glass, maräng och en "chokladbro" för att symbolisera vår förening. Jätterart av honom!) Jag var så galet mätt och nöjd när vi åkte därifrån, puh.
 
 
Och håll i er nu: Sambon överraskade ju inte bara med spa och käk, utan det var en liiiiten detalj till han slipat på. Ett frieri! Så nu är vi förlovade, minsann. Stort!
 
Det är något alldeles speciellt att ta det här beslutet och välja varandra igen efter 10 år - då vet man vad man får, liksom. Man har båda hunnit kolla in både grisen och säcken ganska ordentligt så att säga, haha!

 
Än så länge vet vi inte om det blir vigsel i fjärran land, eller typ i rådhuset, eller ett partaj och gäster, eller stilla på tu man hand. Utomhus, inomhus, vinter, sommar, höst? Vit klänning eller ej? Dessa och tusen andra frågor får vi klura vidare på. Lagom länge.
 
Just nu funderar jag mest på hur jag ska göra med min ring. Den som min fästman (!) köpt var tyvärr lite för liten, och när den ändå måste bytas bad jag att få en bredare också eftersom jag gillar det bättre. Så det blir som på bilden ovan (där jag dock har butikens "prov-ex") - tror jag. Ska bara tänka ett varv till på ev. utvändig gravyr, innan jag överger tanken och ringer guldsmeden imorgon. Lutar just nu åt att enkelhet är bäst (slät vitguld) och att eventuellt "pynt" som sten(ar), utvändig gravyr eller annat får bli på vigselringen sedan.
 
Frida är sprallig över nyheten och berättar för alla hon träffar att vi ska gifta oss. Hon har också deklarerat att hon ska vara brudnäpp och att hon vill ha vit klänning som hon ska välja, fast jag sagt att jag inte vet när-var-hur vi ska ha själva vigseln. Gullnos!
 
Övriga helgen då? Jo poff så var den slut! Som vanligt SPRANG den förbi.
 
Frida sov hos farmorn och farfarn i fredags (tusen tack!) så att vi kunde lyxa i Högbo. Tyvärr hade hon fått feber på natten och varit skruttigt hängig, så att barnvakterna inte fått nån vidare nattro. Märkligt nog har hon sedan ändå varit feberfri hela helgen, bara haft lite rosslig hosta och snörvel som fanns där redan tidigare i veckan. Tack vare den snabba bättringen kunde hon därför ändå gå på både efterlängtat kalas och faktiskt terminens första simträning (för hennes del) igår. Skönt! Idag har jag och Frida mestadels mysbyxhängt och tagit det lugnt, medan pappan först golfade med en kompis och sedan var ut och hjälpte farmorn och farfarn på landet på eftermiddagen.
 
Nu tänkte jag hoppa i säng för det är höööög tid - men kom precis på att jag har ett torkrum fullt med tvätt att rassla ihop först. Gaaah. Nåja. Jag klämmer igång en podcast (nåt avsnitt av Värvet kanske?) och raskar på, så är det snart gjort.
 
Sen välkomnar vi en ny vecka gott folk.
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marie

ÅÅå GRATTIS IGEN!! =)
Jag blir så himla glad att jag gråter en skvätt!! =)
Kraaaaaam <3

Svar: Tack söta du!
Jenny

2013-09-23 @ 13:22:09
Postat av: Marielle

Stort grattis!

Svar: Men TACK! Vad roligt att se ett spår av dig här igen. =)
Jenny

2013-09-23 @ 17:25:03

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0