Färdig på alla sätt

I helgen är det trädröjarhelg i vår bostadsrättsförening. Idag har både sambon och jag i skift slitit många timmar med detta projekt. Burit grenar, krattat kvistar, fyllt och tömt skottkärror och så vidare och så vidare. Puh. (Svärföräldrarna har slitit med sitt röja-träd-projekt på landet i flera veckor - respekt!)
 
Lägg till blåst och finväder, så har ni förklaringen till att jag nu sitter här med en stelare kropp än Agda 97 år, med extremkliiga, rödsvullna ögon och tät allergi/astma-andning. Tjolahopp. Dessutom har jag en sådan där moloken dag, som man har ibland. En jag-behöver-bli-kramad-dag liksom.
 
Tidigare ikväll har jag smörjt, tandborstat, bokläst, kramat och nattat en liten nyduschad sötnos.
 
 
Nu ska jag gå upp och krypa ned intill sambon och henne, och lyssna på hennes snusande andetag. Kanske få hålla i en liten varm, mjuk, avslappnad hand när jag somnar.
 
 
(Hon har extra behov av att vara nära just nu, självklart får hon det då - de faserna kommer och går.)
 
Natti!
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Madde

Å bästa känslan...PASSA PÅ ;) ...en varm liten hand i sin <3 Och apropå faser; själv sitter jag o ammar Sethan medan jag läser ditt inlägg :) bästa ungar!!!
Nu hoppas jag att Agda ;) stretchat o värmt sig efter värsta trädgårdspasset o att allergin lagt sig...hua för allergi...samma sak här - suck för trötthet, kli, astma och tårar. Dennis genomgår en sån där hyposensibilisering mot sin allergi VILKEN SKILLNAD! Ska fan ta o kolla upp det där själv framöver-note to my self!

Svar: Trist regn idag = mindre allergi, så ögonen får komma igen. Alltid nåt positivt med det hela! =)
Jenny

2014-04-06 @ 23:20:10
URL: http://gyllner.net

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0