Dagarna springer iväg...

...och jag hinner inte skriva nåt. Vardagstrallen som jag uppskattar i sin enkelhet går sin gilla gång; tvättkväll, godnattsagor, gympapåsepackning, presentinköp, hämtning av Frida hos lekkompis och annat fint och vanligt har fyllt de senaste kvällarna.
 
Efter mitt hotelldygn var det mysigt att återknyta med och pussa på mina bästa människor på söndagen. Massivmätt efter toppenbra hotellfrukost (där vi kändisspanade på Kjell Lönnå) följde jag M till tåget (där vi kändisspanade på Regina Lund) och vinkade hejsvejs. Jag inväntade sedan hämtning för att åka tillsammans hela familjen på Fridas första gympagruppträff.
 
Gymnastikträningen hon börjat på verkar HUR kul och bra som helst! Toppenlokaler med massor av rolig utrustning, och de fick göra roliga och varierande saker. Det är en blandad grupp med både pojkar och flickor, och de har två unga killar som ledare.
 
Vattenpaus
 
Frida var verkligen laddad. Hon utbrast redan i omklädningsrummet innan det börjat:
- Åh vad jag GILLAR gymnastik!
 
Härligt! Man kommer långt med en positiv inställning. Känslan verkade även hålla i sig efteråt och hon ser jättemycket fram emot nästa gång. Roligt! Det var roligt också att vi fick vara med båda två och se vad Frida fick prova på också - tyvärr verkar det bara vara en gång i månaden som föräldrar får vara med och titta på framöver, så det var ju mysigt att vi båda deltog nu.
 
De senaste dagarna har också handlat om DEN LÖSA TANDEN. Frida har en tand som hänger totalt på snisken och är lösare än lösast, nämligen.
 
 
Hon har en massa bestyr med tanden hela tiden, men VÄGRAR plocka ut den. Hon tycker det är såååå läskigt att tappa tänder! Hon är fascinerad, förtrollad och förskräckt samtidigt på nåt sätt. Den lösa rackaren är liksom närvarande hela tiden så länge den hänger där och dinglar, men snart är den väl historia kan jag tro.
 
Ha en fortsatt bra vecka där ute!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0