Vackra vårtecken (och mindre angenäma)

Hörrni, i helgen har det verkligen varit vårkänning. Sooool och ljummet ute - dock med en massa blåst. Men trots busvindar kändes värmen idag, och termometern sa FEMTON grader minsann! På vår baksida poppade det härom dagen upp små vårligt skira glädjeämnen.
 
 
 
Tyvärr hinner solen och värmen inte mer än anas, så kommer resten av vårtecknen. Snuva, ögonkli och tätare andning... Inte lika välkomna vårvänner som krokusarna, men vad gör man? Bara att peta i diverse medikamenter och hoppas det håller sig på lagom nivå.
 
Ett annat i högsta grad icke-angenämt vårtecken är hudbajset. Det som göms i snö... Alltså vad ÄR det för problem vissa hundägare har, plocka upp bara! Och lägg det INTE i en påse och SLÄNG den igenknutna påsen på marken igen, det är ju ännu mer märkligt dumt!
 
En annan sak som "tinat fram", är alla vårpromenerare. Det är ju trevligt att folk är ute och rör sig! Men det är INTE trevligt att så många går runt lyssnandes på nåt i hörlurar och inte har koll på trafiken! Sluta med det, snälla ni - håll ett öra fritt, eller sänk volymen, eller ha helt enkelt väääldigt bra koll på omgivningarna och gör inga hastiga utklivningar. Jag vill ogärna råka köra på nån med bil eller cykel för att de plötsligt knallar tvärs över vägen helt oförhappandes. För några dagar sedan var det nära ögat att jag skulle ha klippt en tjej i rosa träningsbrallor och hästsvans, som gick rätt ut från en tvärgata bara några få meter framför min bil - hon kollade inte ens åt mitt håll! Jag fick kränga över på fel sida vägen för jag hann inte stanna, och hon såg jättesur ut för hon såg ut att vara övertygad om att det var JAG som gjort fel. Knas!
 
Nu är det faktiskt redan måndag rent tekniskt och jag måste verkligen hoppa i säng. Ha en fin vecka därute i världen!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0