Oväntat besök

Idag fick vi verkligen ett totalt oväntat besök här hemma! (Och jag kom inte ens ihåg att bjuda på kaffe, slarvigt av mig, haha!) Frida och jag steppade iväg in på stan efter dagis, för att göra ett kort ärende. På tillbakavägen springer vi på min gamle vän T och hans tjej och deras två blondlockiga små barn! Jag blev jätteglad - och jätteförvånad! De bor nämligen i Stockholm till vardags, huserar i något så coolt som en husbåt på Pampas Marina.

Hur som helst. Efter att inte ha setts på typ tre år, tyckte jag det var lite fjuttigt med ett kort hej på gatan bara. De hade installerat sig på Furuviks camping inför parkbesök imorgon, och var nu mest på stan för att köpa glass och käk och hålla igång barnen tills det var tid för nattning. Frida och jag som inte hade något planerat (mer än mat såklart) hängde med på deras glass-smarr och plockade sedan hem hela gänget och några pizzakartonger. De två busglada besökande lintottarna (1,5 och 3 år) lekte loss med Fridas och alla hennes prylar. Även sambon hann komma hem till det tättbefolkade köksbordet!

Det var RIKTIGT kul att träffas. Härligt med spontan-socialisering sådär. Det mår jag gott av!

Resten av kvällen? Frida slocknade i samma skund jag lade ned henne på kudden.  Jag nyttjade den stillsamma kvällen med att baka en troligen misslyckad blåbärspaj och missa mitt favoritprogram. Som ni förstår blev jag inte helt harmonisk av denna kombo. Eeeeh... Ni kan kalla mig morran idag. Nu ska jag dock gå och snusa på min lilla älskling, det stillar alltid kropp och sinne.


/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0