På plats i TV-soffan

Lördagen uppe i norr spenderades till stor del på Bodaborg, där tjejerna slog killarna i tävlingen om flest klarade celler. Yes! Sedan blev det storfamiljemiddag hos morfarn och M, med många skratt, gooood mat, bebissnusning (en sexmånaders sötbrutta och en 1,5-månaders snuttkille ingår numera i gänget!), småprat, Fridabus, stundtals stormiga samtal och en rätt massiv röja-och-diska-insats på nattkröken.

Efter lite söndagsslappning inklusive e-postfix till morfarn och njutbart solstolshäng i en vindstilla hörna, var det hemresedags. Resan tillbaka gick finfint, skönt nog. Tåget höll tidtabellen, och Frida lekte loss oavbrutet med ett rödhårigt tvillingpar (en kille, en tjej) på 3,5 år som satt alldeles bredvid oss. Snacka om smidigt tidsfördriv.

Har ägnat mig åt lite trött soffhäng - energin räckte inte till att peta ut bloggfoton idag...
Nu ska jag snart krypa ned nyduschad i rena lakan - det ääääälskar jag!
Ha en bra vecka ute i era världar!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Nyduschad i rena lakan är bara bäst!!! Trevlig vecka på dig också! Vi har börjat vår första utan pappan hemma - tvåbarnschocken är ett faktum då svartsjuka storasystern är förkyld och inte kan gå till dagmamman... Detta har resulterat i x-antal hårda ord och tårar :( Hoppas det blir bättre imorgon...

2010-04-26 @ 22:33:51
Postat av: Jenny E

Marielle: Det får vi hoppas (på bättre dag imorrn alltså)! Låter jobbigt, men inte helt oväntat eller ovanligt förstås.

2010-04-26 @ 23:53:40
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0