En trendbrytande och underbar dag

Men VILKEN härlig dag det varit! Jag är fylld av tacksamhet idag.

Jag har riggat min nya klockradio, en lyxig liten goding med projektion upp i taket och wake-up-light-funktion! No more rafsa efter mobilen i mörkret för att kolla klockan, eller försöka se klockradion på andra sidan över sambons breda axlar. Nej, nu kan jag bara glipa rätt ut i mörkret så vet jag vad klockan är. Gött!

Vi har också gjutit grunden för vår nya postlåda - tack farfarn för hjälpen (och postlådan)! Tyvärr var det på vippen för kallt ute, så vi håller tummarna för att betongen ändå stelnar som den ska. Sedan ska en sådan där stor lådda med låsbar lucka sättas på plats - grymt praktiskt att posten blir osynlig även om man åker bort några dagar! Ska bli skönt att bli av med den fula, vingliga, smårostiga lådan som satt här när vi flyttade in. Blir spännande imorrn att se om brevbäraren godkänner den gamla lådan som nu är provisoriskt fastknuten i staketet, haha.

Men dagens bästa: Den här tapaslunchen idag var ju bara för supergod och trevlig! Det var ett väldigt fixande innan, och HIMMEL vilket diskande efteråt (tapas utan diskmaskin är INTE att rekommendera). Men det gjorde inget, det var det värt! Det var väldigt gott. Mmmm.


Idag hände en rad MYCKET ovanliga saker:

- Jag var klar med allt i tid. Allt (och det var inte lite!). I TID. INNAN gästerna kom.
- Jag var inte svettig. Lite rosig, men inte obekväm.
- Jag var med och kockade själv (även om sambon hjälpte till).

Hallå, twilight zone. Vad hände? Jag tror dessutom att jag aldrig tidigare bjudit på en så vuxen förtäring på min födelsedag. Det brukar liksom vara marängsviss annars, eller nåt liknande. Tack till Buzzador för att jag blev tvungen att styra ihop detta, det hade aldrig blivit av annars!

Trevligt nog ger det bonuseffekter när man handlar lite för mycket. Jag käkade en modifierad variant av lunchgodsakerna till middag, och att njuta kvällsmacka i form av baguette med brie och bresaola/salsiccia hör ju inte heller till vanligheterna. Till lunch imorrn medföljer också ett helt gäng små byttor! Nam nam nam.

Går nu och nattar med ett glatt och varmt hjärta, efter en dag i skön stämning. Utan tjafs och nästan bara bra saker. Sådana dagar ska man tacka lite extra för!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marie

Vad härligt att läsa om din dag Jenny!! =)

Mera av sånna härliga dagar vill man ha i livet!! =)

Ha en fin vecka nu...kramen <3

2011-11-14 @ 01:12:47
Postat av: Marielle

Men gud så gott det ser ut! Var väl inte en smula kvar?

2011-11-14 @ 09:20:35
Postat av: Jenny E

Marie: Tack snälla!



Marielle: Det var sjukt gott, men vi fick ändå rester eftersom jag blev lite carried away när jag handlade, hehe.

2011-11-14 @ 21:32:02
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0