Livet på landet

Dagarna rullar på här, i ett stilla pärlband.
 
Igår var sambon och lekte på Alborgen med sina syskon med familjer, men Frida och jag stod över. Vi tog först en välbehövlig slapp&mys-start i sängen med spel och småprat, sedan en fixarstund med massor av tvätt och plock och så en svängom för de sista insatserna i trädgården (yes! nu är det "bara" vardagsbestyr som vattning, smårensning och så kvar för i år). Välbehövlig hemmadag.
 
Idag har sambon golfat på förmiddagen, sedan har vi alla hängt på landet hela eftermiddagen och kvällen. Idag var det födelsedagsuppvaktning av svågern; tårta, fyrkampstävling, sol, vind, kusinbus, bigarråer, charader och goood mat. En mycket trevlig dag - igen. Vi har det bra vi.
 
 
 
 
Vi kör en "landet light" av bekvämlighet, vi åker hem till stan och sover. Frida somnar sent som jag-vet-inte-vad vissa dagar nu, men vad gör det - det är lov och ledigt. Så länge hon sover ikapp det någorlunda på morgonen är det okej.
 
Själv sover jag ikapp för sällan... Kanske när jag ligger kvar och såsar en stund på förmiddagarna. Imorgon kommer det att behövas. Igen, haha. Natti natti!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0