Tuff som en viking

Frida tog TBE-sprutan som en viking, utan en tår och utan ett skrik! Heja henne, aplåder och visslingar! Då får man belöning efteråt, vilket i det här fallet blev några nya pysselböcker från Dollar Store. (Billigt och bra för mamman, men mycket nöjd tjej.)
 
(Detta är alltså tjejen som man - trots en massa förklarande och förberedande och lugn inledning - till sist brukar behöva tjurhålla under rätt hysterisk gråt, för att få det gjort. Det hysteriska går över som i ett trollslag så fort stickandet är avklarat, men det blir ändå onödigt jobbiga situationer. Den här gången hade hon bara lite snabb andning och ett par "vänta, vänta" och poff sedan var det gjort. Utan tjurhållning, bara en mjuk kram. Ett rejält framsteg!)
 
Vi hittade en bra ogräskorg till trädgården också (fast vi köpte en lite mindre i rosa):
 
 
Ett alldeles för kort (men sent) kvällspass i trädgården resulterade i typ fem-sex nedsatta plantor och en hel del ogräsrensning, men det är mycket jobb kvar. Imorgon ska jag minsann ställa alarmet för att komma ut i tid, kors i taket! Jag vill hinna få ned lite saker i jorden först, men tänkte också hinna iväg och träffa en kompis på eftermiddagskvisten.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0