Två steg fram och ett steg tillbaka

Vi kör på med trädgårstemat här. Vi går all in, skulle man kunna säga.
 
Fast de senaste två dagarna har inte gett några spännande resultat där ute. Det har inte blivit lika många faktiska arbetstimmar i jorden som tidigare dagar (och det tackar min rygg och ischias-rumpa såååå mycket för!), utan mer snuttifierade insatser. Det har istället tvättats en massa tvätt, handlats och bedrivits allmän vardagsruljans. Frida har till sin lycka haft en massa härlig kompislek både här och där med olika förskolevänner de här dagarna.
 
För varje sak som blir klar i trädgården, dyker det upp nåt nytt, nåt mer. Idag dök det upp en möjlighet att adoptera ett helt gäng uppväxta och härliga perenner från en kollega som höll på att rensa ur sin trädgård - toppen! TACK snälla L! Mer jobb blir det ju (puh - hur tänkte jag nu?!), men roligt med plantor som redan är stora. Ikväll har jag bara fått ned en ros i jorden, men jag har pusslat, planerat och strukturerat med resten så imorgon är det läge att jobba lite mer intensivt igen hoppas jag.
 
Nu är det seeent, den här kvällen kantrade alldeles rent tidsmässigt för länge sedan. Men vad gör det när det är semester! Sambon har jobbat taxinatt och fortsätter jag såhär så hinner jag kanske pussa honom godnatt (eller snarare godmorgon kanske?) innan jag slocknar. Det blir nog med andra ord sovmorgonläge på den här familjen imorgon, för Frida somnade sent också. Hon var såååå nöjd över att ha fått lov att sussa i sitt gamla lektält som hon precis återupptäckt. Gollnos!
 
 
Hoppas ni har en fin helg!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0