Igång

Frida sov hyfsat trots en del hosta. Jag med. Att det blev få timmar har jag mig själv att skylla för... Lillfnuttan är på dagis, de ska peta i henne lite medicin vid lunchtid och ringer om hon är för kraxig. Jag har jobbat nån halvtimme och nu är det fikarast. Nu kör vi igång den här veckan!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken härlig helg ni har haft! Familjegympa verkar helt fantastiskt trevligt! Och underbart att Frida verkar gilla det så mycket! (Så många utropstecken det blev här då ;) )



Vi haft en ganska lugn helg, E har lekt i trädgården hos mormor medan pappan vilat sig från en förkylning. Jag njöt också av den friska vårluften och dimman/sjöröken (bor precis vid havet och det beter sig ibland underligt när årstiden och temperaturen växlar) höll sig på avstånd. Sedan vilade jag middag med lilla prinsessan och hoppade sedan i arbetskläderna medan hon sov vidare. Ett nattpass väntade... Kom i säng vid 4 och väcktes av E vid strax efter 8, härligt... Ja, ja det går väl an när man bara jobbar en natt, annars blir det tufft med återhämtningen.



Söndagen innebar städning, grillad lunch hos mormor med min bror och flickvän på besök. Gott och trevligt! Sen somnade E och jag mycket gott i ett par timmar, E sov en till så hon kom upp i tre härliga timmar! Hon har en trilskande mage, har varit lös i den hela helgen men har ganska god aptit och dricker mycket - ska jag vara orolig? Funderar på att låta henne vara hemma från dagmamman imorgon för säkerhets skull.



Idag har E och jag varit i Göteborg och gått på bio. E's första riktiga biobesök! Har bara varit på barnvagnsbio tidigare, trevligt i och för sig men mest för mig. Vi såg Pettson och Findus - Glömligheter. En mysig film som E såg med god aptit på bilar och äpplemer. Hon skrattade högt flera gånger och kommenterade massor - tur att det inte var så många i salongen ;) Har Frida varit på bio? E är en riktig film och TV-tjej med en växande DVD-samling så henne passade bio bra, det måste vi göra om!



Hälsningar Marielle

2009-04-06 @ 22:30:08
Postat av: Jenny E

Marielle: Tokigt med E:s mage, hoppas det går över. Är ju alltid så svårt att veta vad allt beror på. Inte nån tand på väg eller så...?



Frida har inte varit på annat än barnvagnsbio än, faktiskt. Jag är annars en bio-fanatiker, men har lite lätt tappat tråden de senaste två åren av nån määärklig anledning! =) Har varit på väg flera gånger, senast i lördags, men så har det kommit annat emellan. Jag var rädd avv glömligheter skulle var för lång, men det verkar ju funka för er så vi kanske ska testa den! De kör annars knattefilmer här på helgerna, nån 30-minuters film lämplig för de minsta.

2009-04-06 @ 22:36:18
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0