Nattläsning

Sitter uppe och läser ikapp bloggar på nattkröken. Alla andra sover och snart ska jag göra det med. Är fortfarande mätt i magen efter goood påskmat hos farfarn och farmorn (tack!). Frida busade speedad omkring där, lekte med lilla och stora kusin A (idoler!) och  mumsade några påskåggsgodisar som hon mulade in fortfort så hon fick värsta hamsterbulliga kinderna. Det är så roligt att hon gillar att ha folk omkring sig! Hon blir tydligt uppsprallad när det är nån ny med i leken, som Jonas igår och brorsan idag också.

Själv är jag SÅ glad ochSÅ  tacksam över att datorn är mycket piggare nu. Jämfört med förr så går det MYCKET smidigare. Den är inte klar än, det saknas en del jox. Men den är uppe och rullar! Tack bror.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken härlig påsk ni haft hittills! Familj, vänner och solsken! Det är skönt när man bara kan gå ut och gotta sig, inte behöva "fixa" så mycket - grillkorv eller fika duger gott.



Idag har vi varit på Nordens Ark, det är en djurpark för utrotningshotade djur inte långt från Kungshamn/Bovallstand/Hunnebostrand. De har en lantgård där det fötts nya killingar, lamm och kaninungar. Så söta... E uppskattade besöket mycket och tyckte att det var kul med tuppar som gal och grisar som lät som hundar. Roligt var det också att krypa i glasgången hos grisarna, hoppa i höet och klappa en (ilsken) katt. Efteråt valde hon ut två små, billiga sköldpaddor i souvenirbutiken bland betydligt dyrare saker, smart och snäll tjej. Jag sa att hon skulle välja EN men när hon sa att hon ville ha en grön och plockade upp en med rätt färg fick hon naturligtvis den också av sin stolta mamma!



Hälsningar Marielle

2009-04-12 @ 22:17:34
Postat av: Jenny E

Åh, Nordens Ark är ett såå härligt ställe! Jag har varit där många gånger men nu var det några år sedan sist. Hoppas vi kan åka till min morbrors ställe i sommar och åka till Nordens Ark med Frida - låter som ett utmärkt ställe även för den åldern ju. =)

2009-04-13 @ 00:50:58
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Åh, du har varit där! Det är toppen, men vi hoppade över den långa promenaden runt djurparken eftersom E inte så gärna sitter i vagnen... Vill gärna gå och strosa, inne på lantgården kan barnen strosa bland ankor och höns! Man kommer ju närmare djuren där också. De vilda djuren har ju mycket större hägn och det är faktiskt inte alltid man ser dem, särskilt E's favoriter kattdjuren är ju väldigt skygga... Det är nog mer tacksamt i flickornas ålder. Det finns ju små spännande broar att kliva runt på också!

2009-04-13 @ 01:10:15

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0