Vips: Vardag!

Plötsligt är söndagen slut och har övergått till måndag. Veckorna rasslar verkligen förbi i ett huj... Frida hostar en del, så vi får se hur det blir med dagis imorgon. Förhoppningsvis orkar hon. Beror lite på hur nattsömnen blir också - jag räknar med att den blir hackig åtminstone för mig... Vi är alla lediga från och med onsdag (till nästa onsdag - vilken LYX!!), så det rör sig bara om två förskoledagar. Sedan kan hon få vara hemma (eller borta nånstans, om vi får nåt ryck) och kraxa i godan ro en hel vecka!

Endast ynka två arbetsdagar för mig den här veckan, alltså. Då ALLT ska hinnas, som vanligt. Hinner aldrig riktigt ikapp mellan VAB-perioderna just nu, känns det som... Men efter att jag tuggat i mig dessa två (förhoppningsvis) intensivdagar, då blir det tjohooo så skönt att vara ledig sedan! Och efter en ledigvecka startar jag med en tvådagarsvecka till, nämligen torsdag-fredag veckan därpå. Sweet! Gäller bara att öva på att la-la-la-la-BINGO-förtränga allt man borde och måste på jobbet medan man käkar påskgodis, pysslar hemma, solar näsan, tar promenader och busar med goungen heeela dagarna!

Den här dan bara poff försvann. Frida hade varit jätteduktig på simningen. Sedan stannade de lääänge på stora lekplatsen på hemvägen också, så den lilla blomman var både upprymd och smått nedkyld när de väl ramlade in här hemma sen. Jag har bara lallat på här hemma idag - men det har åtminstone blivit lite renare på många ställen, ordningssammare och omflyttat. Fridas grejor har fått en egen plats i bokhyllan i köket till exempel. Välbehövligt, eftersom vi har ett stort berg av drällande barnböcker, klistermärken, ritpapper och småprylar där jämt!

Nu ska smarta mamman gå och lägga sig, närmare 00.30. Fiffigt va, med en hostande knatting som säkert knycker några nattsömnstimmar?!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0