En lätt hysterisk dag senare

Idag har det varit maxtempo, och dagens göromål är inte slut än!

I morse sov jag lite för länge såklart. What else is new, liksom. Hjälpte pappan att rassla fram lämpliga skridskokläder till prinsessan, för de två lediga skulle ut och skrilla minsann (första gången för Frida idag, det hade gått riktigt bra och varit lyckat trots 14-graderskylan!). Blev lite sen till bussen och fick ta nästa. Åkte genom VACKRA, vackra vinterstaden till högskolan.

På jobbet var det hålla igång och gno på som gällde, för att försöka avsluta så mycket det gick. (En hel del oavslutat har åkt med hem över helgerna, men känner jag mig själv rätt så kommer det plötsligt inte att tyckas så viktigt och vips är det jobbdags igen.) Åkte med en kollega ned på stan en kort lunchsväng, vilket resulterade i TVÅ klappbestyr mindre! Jobba jobba lite till och missa sista bussen hem, för att jag i sjuttioelfte minuten mindes att jag glömt snacka in ett stängt-meddelande på supporttelefonen...

Det blev en stärkande prommis i kylan ned på stan, kånkandes datorväska och handväska och påse med blandat plickplock som skulle med hem. Därpå följde direkt en timmes svettigt rantande på stan, vilket tack och lov resulterade i lyckade inköp! Tog vägen förbi pizzerian, gick hem med alla tunga grejor, pussade sötungen som yrslade runt fortfarande vaken, inhalerade pizzan och drog till ICA MAxi. Där kompletterade jag med sista lilla julklappspusselbiten (HURRA!) och köpte en julskinka.

Puuuuuuuuuh.

Sedan dess har jag stirrat apatiskt på nåt program om ormar i Asien på TV, käkat mandariner och fått mina fötter lite klämda på. Nu ska jag slå in ett par klappar innan jag lägger mig, vissa ska nämligen överlämnas imorrn. Och vet ni, vet ni, vet ni? Nu är jag ledig ända till den 11/1. Det ska bli ÖVERJORDISKT skönt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0